Despre noi

Despre Toro

TORO este o firma de mobilier din Bucuresti care are misiunea de a schimba modul de perceptie al oamenilor in ceea ce priveste alegerea mobilierului pentru casa lor, oferind mobilier de o calitate  si valoare  incontestabila.

Toro si-a deschis usile catre clienti inca din  anul 2014, cu un showroom de 200 metri patrati aflat in Bd. Pipera nr. 25 A. Dupa ani de munca si dedicare, o a doua locatie a fost deschisa in aceeasi zona pe Bd. Pipera nr. 200A, de data asta venind in intampinarea clientilor nostri cu un spatiu generos de 500 metri patrati, toate acestea pentru a creste satisfactia clientilor nostri, pentru ca ei sa aiba de unde sa-si aleaga minunatele noastre piese de mobilier. Astfel, de-a lungul anilor am evoluat intr-o destinatie de top pentru mobilier si decoratiuni interioare..

Suntem o firma de mobilier de lux, specializata in rezidentiale, interioare de lux si proprietati. Noi ne adresam atat persoanelor  fizice care doresc sa-si mobileze locuintele dar si firmelor, serviciile noastre variaza de la furnizarea unui singur obiect de mobilier pana la gestionarea completa a proiectului. Astazi ne mandrim ca putem furniza orice piesa de mobilier, de la un singur obiect pana la intregul proiect de design.

Luxul întâlnește perfectiunea.

Fie ca va redecorati casa, fie ca va mutati intr-una noua, la noi veti gasi o selectie imensa de mobilier de calitate pentru living si dormitor dar si saltele de o calitate deosebita, oferite de Toro Design.

Toro Design va aduce acasa o selectie a celor mai bune produse de design si mestesug din toata lumea. La Toro Design furnizam produse de calitate, mobilier clasic si contemporan de lux dar si  servicii excelente pentru clienti, depasind in acest fel asteptarile dvs. Sustinem idea ca designul de lux este o expresie a sinelui la fel de mult ca un exercitiu de stil si confort. Personalizarea este esentiala pentru a concepe, nu exista limite la modul cum noi raspundem gusturilor si stilului dvs prin a personaliza ceea ce va doriti.

Lux
Idei
Design

Calitate maxima

Datorita experientei noastre in producerea pieselor de mobilier, fiecare colectie este selectata si distribuita numai daca poate oferi cel mai inalt nivel de calitate. Stilul si valoarea se regasesc in tot ceea ce facem.

Adaptabilitate perfecta

Toro se adreseaza atat proprietarilor, cat si designerilor de interior; cand vizitati unul dintre showroomurile noastre veti fi intampinati de consilierii nostri de vanzari care sunt experimentati si bine pregatiti in domeniul mobilierului de lux, pentru a va indruma in alegerile pe care doriti sa le faceti.

Integrare desavarsita

Oferim o experienta de cumparaturi la cel mai inalt nivel cu mobilier de calitate superioara; de asemenea, ne asiguram ca veti beneficia de toata atentia noastra in ceea ce priveste detaliile in alegerea mobilierului dorit, comandarea si livrarea acestuia in casa dvs. Suntem aici pentru a va crea casa in mod unic!

Interactiune directa

Consilerii Toro Design sunt orientati catre clienti, si inteleg ca fiecare client este o persoana care necesita un nivel diferit dar inalt de servicii, cu stiluri variate si adesea un amalgam de stil traditional si modern. Veti fi intampinati cu multa caldura in showroomurile Toro  Design.

Showroom-urile Toro Design & Luxury

Toro Design

Bd. Pipera, Nr. 25/A,

Detalii si comenzi ☎0754 893 166

Toro Luxury

Bd. Pipera 200A, Bucuresti

Rezervari si comenzi: ☎0746 661 384

Translate »