Politica de retur

Compania TORO ( SC ETI TORO CONSULTUS SRL) ofera clientilor sai returnarea produselor conform politicii interne si a legislatiei in vigoare in decurs de 14 zile.

Serviciul retur se asigura in conditiile urmatoare:
– Produsele achizitionate din stoc se returneaza in maximum 14 de zile calendaristice de la achizitie;
-Clientul prezinta in original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeste achizitionarea produselor in cauza (si documentele insotitoare);

-Produsele sunt returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate) cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);

Nu se accepta returnarea produselor folosite sau asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract sau returnarea lor, bunurile confectionate, realizate sau personalizate dupa specificatiile Cumparatorului la o noua comanda, numai daca mobilierul prezinta defectiuni sau avarii.

In cazul in care, acestea prezinta avarii vizibile la primirea mobilierului, produsele se vor remedia sau se vor inlocui in cel mai scurt timp, depinzand de gravitatea defectiunii/avarii.

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur de mai jos.

Restituirea sumelor provenite din anularea comenzilor

Prin restituire in contul de card, in cazul comenzilor achitate prin cardul de debit sau de credit.
Prin virament bancar, pentru platile efectuate prin transfer bancar (ordin de plata), inclusiv cele achitate prin mobile sau internet banking.

Termenul maxim este de 14 zile de la receptionarea notificarii de retur, cu conditia sa receptionam produsele returnate in acest interval de timp.

    Translate »